2024. gadā valdīs zaļais koka pūķis, kurš dāvās laimi tikai dažiem izredzētajiem

Astrologi iesaka: sagatavojieties gaidāmajam un rūpīgi izpētiet prognozi 2024. gadam! Tuvojas Pūķa gads, un lielākajai daļai cilvēku tas būs ārkārtīgi grūts.

Daudzi cilvēki pieņem, ka mēs jau esam pārdzīvojuši pēdējo trīs gadu laikā grūtāko daļu. Diemžēl nākotne nav nemaz tik rožaina. Taču atcerieties – kas iepriekš brīdināts, tas iepriekš apbruņots. Kādas ir jūsu prognozes 2024. gadam? Noskaidrosim.

Prognozes 2024. gadam

Nākamajā gadā būs 3 intensīvi ingresijas (pārejas) “sarkanie punkti”, kuriem ir jābūt gataviem jau iepriekš. Pirmais punkts ir no 20. līdz 21. janvārim, otrais – 2. septembrī, bet trešais – no 20. līdz 21. novembrim. Plutons arī būs retrogrāds no 2024. gada 3. maija līdz 12. oktobrim, pēc tam atgriezīsies Ūdensvīra zīmē un paliks tajā nākamos 20 gadus.

Šis astroloģiskais notikums radīs pārmaiņas ekonomikā, politikā un pat dabā. Tomēr šīs parādības ne vienmēr sola katastrofu. Cilvēki bieži vien tumsu un bezcerību mēdz piedēvēt tām lietām, kas ir “tuvāk ķermenim”. Mēs sāpīgi pārdzīvojam pēdējo gadu notikumus, un Plutons, savukārt, mūsu emocijām piešķir asumu.

Ja cilvēka horoskopā ir planētu kombinācijas ar Plutonu, tas var pastiprināt liktenīgo ietekmi, kad viņš pāriet Ūdensvīra zīmē. Ne velti astrologi šo planētu dēvē par “kosmisko dzirnaviņu”. Tās enerģijas izskalo ierasto eksistenci, un nav svarīgi, kā cilvēks dzīvojis iepriekš, labus vai sliktus darbus radījis. Ja pēkšņi viņš nonāks Plutona virpulī, viņš vai nu pacelsies kopā ar visiem, vai arī nogrims dibenā.

Kurš visvairāk izjutīs Plutona ieiešanu Ūdensvīra zīmē

Auniem, kas dzimuši no 10. līdz 20. aprīlim, jābūt gataviem dzīves pārmaiņām. Pirmās dekādes Vērši (dzimuši 21.-30. aprīlī) īpaši izjutīs brīdi, kad retrogrādais Plutons atgriezīsies Mežāzī un pēc tam atkal Ūdensvīrā.

Lasi vēl: Nosauktas 3 zodiaka zīmes, kas nekad nenoveco

Plutons ietekmēs Vēžus un Lauvas. Ir vērts nomierināties un sagatavoties jebkādiem likteņa pavērsieniem. Tā kā planēta atgriezīsies Mežāža zīmē, arī viņš izjutīs tās ietekmi. Lieki piebilst, ka pāreja ietekmēs arī Ūdensvīrus.

Tomēr jums nevajadzētu uzkrāt tonnām sirds zāles! Tas nenozīmē, ka 2024. gads šīm zīmēm noteikti būs grūts. Tas var nozīmēt, ka šajā periodā viņu dzīvē notiks vairāk notikumu. Tie var būt spilgti, neatgriezeniski un nozīmīgi – citiem vārdiem sakot, svarīgi.

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Leave a Comment